TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Studiesucces en tussenjaar: kansen en gevaar

 

In een tussenjaar kun je jouw kansen op studiesucces in het hoger onderwijs vergroten. Door 7 benodigdheden voor succesvol studeren te versterken. Maar hier zijn natuurlijk ook risico’s aan verbonden. Oprichter van het TussenjaarKenniscentrum en jongerencoach gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding drs. Daniëlle Vogels geeft hierover voorlichting in onderstaande video. En gaat hier in een digitale gids verder op in. Zodat je goed geïnformeerd kunt kiezen tussen meteen doorstuderen of een tussenjaar.

 

Digitale gids voor leerlingen en ouders

 

  • Titel: ‘Studiesucces en tussenjaar:kansen en gevaar’.
  • Voor leerlingen van 4/5 havo, 5/6 vwo, studenten (voor)laatste jaar mbo niveau 3/4 en hun ouders.
  • 30 pagina’s A5, met praktische tips en links naar nuttige en actuele achtergrondinformatie.
  • Prijs: € 4,95 LET OP: deze gids is GRATIS voor deelnemers van Workshop Tussenjaarplan (ook online). Onderwijsprofessionals kunnen deze gids hier bestellen voor € 39,95 voor 30 leerlingen en ouders.
  • Lees het hoe en waarom van deze gids en tussenjaartips in Corona-tijd.

 

  Voorlichtingsvideo

 

Deze video van 30 minuten is door Daniëlle gemaakt voor de online Bachelor Open Dag van de Radboud Universiteit. Deze vindt plaats op 29 april en 7 mei 2020. Deelnemers kunnen op deze dagen via live chat vragen aan haar stellen. Vragen aan Daniëlle, aan onderwijsprofessionals verbonden aan het TussenjaarKenniscentrum en aan studenten die een tussenjaar hadden kunnen ook worden gesteld via onze webpagina Tussenjaarhulp.