TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Tussenjaardecanen bieden hulp

Voor een goede voorbereiding van een tussenjaar raden wij Workshop Tussenjaarplan en de TussenjaarBeurs aan. Lukt het niet om daar naartoe te gaan, of heb je persoonlijke vragen voorafgaand of tijdens een tussenjaar? Bijvoorbeeld over tijdsbesteding of de overgang naar het hoger onderwijs? Neem dan contact op met een van onderstaande tussenjaardecanen. Zij hebben ruime ervaring in onderwijs en coaching en kennis van de kansen en risico’s van een tussenjaar. Ook als ouder kun je met vragen bij hen terecht.

Afhankelijk van jouw vraag bekijkt de tussenjaardecaan hoe deze het best kan worden beantwoord. Aan een antwoord via mail zijn geen kosten verbonden. Is een persoonlijke afspraak (eventueel telefonisch of via skype) gewenst, dan kan mogelijk een vergoeding worden gevraagd. De tussenjaardecaan overlegt hierover vooraf met jou.

LET OP! Deze tussenjaardecanen zijn geen reisadviseurs. Ben je op zoek naar een reis, bekijk dan hier mogelijkheden voor reizen. Lees ook tips voor een waardevolle invulling van een tussenjaar in Nederland (onderaan die pagina). Twijfel je over studiekeuze kijk dan voor onafhankelijke informatie en tips op Studiekeuze123 en op Studiekeuzekind. Misschien kan jouw voormalige decaan nog tijd voor je vrijmaken als je niet meer op school zit. Je kunt ook zoeken naar een goede studiekeuzecoach in jouw omgeving, of kijken naar tussenjaarprogramma’s met begeleiding richting studiekeuze.

Dit zijn de tussenjaardecanen die je vanuit het TussenjaarKenniscentrum op verschillende plekken in het land hulp bieden: