TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Alle mogelijkheden voor het invullen van een tussenjaar

Wat te doen in een tussenjaar? Hiervoor zijn ook in Coronatijd veel mogelijkheden. Reizen kan leuk zijn en goed voor je ontwikkeling. Maar dit is niet per se nodig voor een waardevol tussenjaar. Bekijk hier overzichten van mogelijkheden in binnen- en buitenland.

Het TussenjaarKenniscentrum is geeft een zo groot mogelijk overzicht van mogelijkheden. Ook van bedrijven die activiteiten aanbieden voor in een tussenjaar. Dit zijn er tientallen. Zij betalen niet om hier te worden vermeld. Er is geen keurmerk voor de kwaliteit van deze bedrijven en wij kunnen deze niet garanderen. Ga daarom op zoek naar anderen die ervaring hebben met iets dat je aanspreekt. Je kunt risico’s van een tussenjaar beperken als je goed voorbereidt en weet wat er allemaal kan.

Online Workshop Tussenjaarplan

 

Wil jij weten wat voor jou de beste invulling van een tussenjaar is? Dit goed voorbereiden en risico┬┤s beperken? Neem dan deel aan Workshop Tussenjaarplan. Dit kan op school of online.

Kosten een probleem?

Voor een waardevol tussenjaar heb je niet per se veel geld nodig. Want de kosten zijn natuurlijk afhankelijk van wat je in die periode gaat doen en hoe je dit aanpakt. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten te beperken.

Waardevol tussenjaar in Nederland?

Mogelijkheden in het buitenland

Kijk tijdig naar mogelijkheden in het buitenland. Zelfs als je twijfelt over reizen. Bijvoorbeeld vanwege Corona. Want een reis regelen kan flink wat tijd kosten. En het zou jammer zijn als je straks iets tegenkomt waarvoor je nog te weinig tijd hebt om het te realiseren. Lees tips om zelf goedkoop een reis te regelen. En bekijk overzichten van tientallen aanbieders van verschillende soorten reizen. Ook een reis die niet lang of ver is kan een leuk en leerzaam zijn. Onafhankelijke praktische informatie over reizen tijdens een tussenjaar of studie vind je op wilweg.nl.