TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Tussenjaar invullen? Bekijk alle mogelijkheden

Wat te doen in een tussenjaar? Hiervoor zijn ook nu veel mogelijkheden. Bekijk tips voor invullen van een tussenjaar in coronatijd en ervaringen van jongeren die nu een tussenjaar hebben. En kijk onderaan deze pagina voor overzichten van mogelijkheden in binnen- en buitenland.

Het TussenjaarKenniscentrum geeft een zo groot mogelijk overzicht van mogelijkheden. Onder meer van bedrijven die activiteiten aanbieden. Dit zijn er tientallen. Zij betalen niet om hier te worden vermeld. Er is geen keurmerk voor de kwaliteit van deze bedrijven en wij kunnen deze niet garanderen. Ga daarom op zoek naar anderen die ervaring hebben met iets dat jou aanspreekt.

Je kunt risico’s beperken als je goed voorbereidt en weet wat er allemaal kan.

tussenjaar na eindexamen

Online workshop Tussenjaarplan

 

Wil je weten wat voor jou de beste invulling van een tussenjaar kan zijn? Wil je dit goed voorbereiden en risico’s hierbij beperken? Doe dan mee aan online workshop Tussenjaarplan.

Waardevol tussenjaar in Nederland?

 

Ook als je niet gaat reizen kun je een tussenjaar leuk invullen. En gebruiken om jouw kans op studiesucces te vergroten. Op een heleboel plekken in Nederland zijn hiervoor verschillende mogelijkheden.

 

  Tussenjaar mogelijkheden buitenland