TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

TussenjaarBeurs zaterdag 1 december 2018

Deze beurs geeft jongeren, ouders en onderwijsprofessionals ideeën voor het invullen van een tussenjaar in binnen- en buitenland. En informeert over effecten van een tussenjaar en mogelijkheden om risico’s te beperken.

Toegang is gratis, inschrijven verplicht. Kijk hier voor het inschrijfformulier en het programma van presentaties en voorlichtingssessies. De TussenjaarBeurs vindt plaats in het gebouw van onderwijsinstituut Boswell-Bèta, vlak naast Utrecht centraal station. Van 11.00 tot 15.00 uur. Aansluitend kun je hier deelnemen aan Workshop Tussenjaarplan. Daarvoor moet je apart inschrijven. Het inschrijfformulier en informatie over deze workshop staan op deze pagina.

De TussenjaarBeurs biedt voorlichtingssessies door oudervoorlichter van Wageningen University en ouderambassadeur van de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders NVSNVL Hermien Miltenburg, en door jongerencoach en oprichter van het TussenjaarKenniscentrum Daniёlle Vogels. Er zijn stands en presentaties van deze organisaties:

 

tussenjaarbeurs workshop
tussenjaar beurs voorlichting
tussenjaarbeurs stands