TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

TussenjaarBeurs 2020

Onder voorbehoud van Corona-maatregelen zal de landelijke TussenjaarBeurs plaatsvinden op donderdag 9 juli. Van 16.00 tot 21.00 uur bij het Wellantcollege aan de Randhoeve 2 in Houten (bij Utrecht). Dit is met ov en auto goed bereikbaar. Parkeren is gratis. Toegang tot deze beurs kost € 5,- (ouders mogen gratis mee naar binnen.) Dit bedrag komt geheel ten goede aan het Tussenjaarfonds.

Inschrijven is verplicht, maar op dit moment niet mogelijk. Wil je bericht wanneer de inschrijving wordt geopend schrijf dan hier in voor onze nieuwsbrief.

TIP: Wil je nu alvast goed voorbereiden op een tussenjaar? Lees dan digitale gids ‘Studiesucces en tussenjaar: kansen en gevaar’ en neem deel aan online Workshop Tussenjaarplan.

De TussenjaarBeurs biedt stands, presentaties en workshops van bedrijven die tussenjaar-activiteiten aanbieden in binnen- en buitenland. En onafhankelijke voorlichting vanuit het TussenjaarKenniscentrum over de kansen en risico’s van een tussenjaar. Het programma met tijden is in de maak.

 

Het TussenjaarKenniscentrum doet geen uitspraken over de kwaliteit van aanbieders van tussenjaar-activiteiten en draagt hiervoor geen aansprakelijkheid. Organisaties die vrijwilligerswerk in het buitenland aanbieden en aanwezig zijn op deze beurs zijn aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct, hebben geen winstoogmerk en/of voeren het programma van het European Solidarity Corps uit.