TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

TussenjaarBeurs

De volgende landelijke TussenjaarBeurs voor jongeren, ouders en onderwijsprofessionals vindt plaats op donderdagmiddag en -avond 26 maart 2020 bij het Wellantcollege in Houten (bij Utrecht). Inschrijven daarvoor is verplicht, maar nu nog niet mogelijk. Wil je bericht wanneer dit kan, schrijf dan in voor de nieuwsbrief van het TussenjaarKenniscentrum.

Jongeren die een tussenjaar overwegen en hun ouders wordt aangeraden niet te wachten met oriënteren en alvast te kijken naar  mogelijkheden in binnen- en buitenland op deze pagina.

Deze TussenjaarBeurs beurs biedt stands van tientallen organisaties met activiteiten voor in een tussenjaar in binnen- en buitenland. Hiernaast geeft Volunteer Correct voorlichting over verantwoord vrijwilligerswerk. Het TussenjaarKenniscentrum verzorgt de voorlichting ‘studiesucces en tussenjaar: kansen en gevaar…’. En er is mogelijkheid tot deelname aan Workshop Tussenjaarplan.

De vorige TussenjaarBeurs vond plaats op 13 april 2019 bij het Carolus Clusius College in Zwolle. Hier waren deze organisaties aanwezig:

Het TussenjaarKenniscentrum doet geen uitspraken over de kwaliteit van aanbieders van tussenjaar-activiteiten en draagt hiervoor geen aansprakelijkheid.

tussenjaarbeurs workshop
tussenjaar beurs voorlichting
tussenjaarbeurs stands