TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

online TussenjaarBeurs 24 juni 2021

Ook in coronatijd kun je een tussenjaar op veel manieren invullen. En gebruiken om jouw kans op studiesucces in het hoger onderwijs te vergroten. Een goed tussenjaar begint met een goede voorbereiding. Daarom is er op donderdagavond 24 juni 2021 weer een online TussenjaarBeurs.

Met live interactieve sessies van diverse aanbieders van tussenjaar activiteiten in binnen- en buitenland. En infosessie ‘Hoe een tussenjaar bijdraagt aan een goede studiekeuze’ . Door Hermien Miltenburg (oudervoorlichter, maker van blog Studiekeuzekind en voorzitter van het Tussenjaarfonds) en Daniëlle Vogels (oprichter/directeur-bestuurslid van het TussenjaarKenniscentrum en jongerencoach gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding).

Inschrijven voor deze beurs is nog niet mogelijk. Wil je weten wanneer dit kan, schrijf dan hier in voor onze nieuwsbrief. Naast deze beurs biedt het TussenjaarKenniscentrum online workshop Tussenjaarplan; om risico’s te helpen beperken en omdat dat de beste invulling van een tussenjaar voor iedereen anders is.

Deze organisaties verzorgden live interactieve infosessies bij de online TussenjaarBeurs die plaatsvond op 11 januari 2021:

Het TussenjaarKenniscentrum doet geen uitspraken over de kwaliteit van aanbieders van tussenjaar-activiteiten en draagt hiervoor geen aansprakelijkheid.