TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

28 juni 2024 Nationale Tussenjaarbeurs

Op vrijdag 28 juni 2024 uur van 14 tot 18 uur is er weer een Nationale Tussenjaarbeurs bij Yuverta aan de Randhoeve 2 in Houten, bij Utrecht. Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Stands en infosessies over tientallen tussenjaar-activiteiten in binnen- en buitenland. Ook voor jongeren zonder rijke ouders.

Tussenjaarbeurs

Wil je weten wat voor jou de beste invulling van een tussenjaar is? Kosten en risico’s hierbij beperken? En dit jaar gebruiken om jouw kans op een fijne (studie)loopbaan te vergroten? Schrijf hier in voor workshop Tussenjaarplan.

De deelnemerlijst van komende Nationale Tussenjaarbeurs is nog niet bekend. Deze organisaties waren aanwezig bij de vorige editie::

Wil je reizen? Hier staan tips om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Bekijk ook adviezen voor veilig reizen en als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen: informatie over verantwoord vrijwilligerswerk.

Het TussenjaarKenniscentrum doet geen uitspraken over de kwaliteit van aanbieders van tussenjaar activiteiten en draagt hiervoor geen aansprakelijkheid.