TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Online Tussenjaarbeurs januari 2023

Een goed tussenjaar begint met goede voorbereiding. Daarom organiseert het TussenjaarKenniscentrum de Nationale Tussenjaarbeurs. De eerstvolgende editie is online op woensdag en donderdag 18 en 26 januari 2023 van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. Live infosessies met gelegenheid voor vragen over tientallen mogelijke tussenjaar-activiteiten in binnen- en buitenland. Ook voor jongeren zonder rijke ouders.

Wil je weten wat voor jou de beste invulling van een tussenjaar is? Kosten en risico’s hierbij beperken? En dit jaar gebruiken om jouw kans op een fijne (studie)loopbaan te vergroten? Kijk dan hier voor workshop Tussenjaarplan.

Tussenjaarbeurs

Van deze organisaties weten we al dat ze meedoen aan online editie op 18 en 26 januari 2023. Met inleiding ´Hoe een tussenjaar bijdraagt aan een goede studiekeuze’ door Hermien Miltenburg, maker van blog Studiekeuzekind.

Wil je reizen? Hier staan tips om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Bekijk ook adviezen voor veilig reizen en als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen: informatie over verantwoord vrijwilligerswerk.

Het TussenjaarKenniscentrum doet geen uitspraken over de kwaliteit van aanbieders van tussenjaar activiteiten en draagt hiervoor geen aansprakelijkheid.