TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Online tussenjaar-vervolgtraject

Voor: Iedereen die een tussenjaar neemt voorafgaand aan of tijdens een opleiding in het hoger onderwijs, ongeacht de invulling van dit jaar.

Door: Hermien Miltenburg (bestuurslid van het TussenjaarKenniscentrum en maker van Studiekeuzekind) en Daniëlle Vogels (oprichter van het TussenjaarKenniscentrum en jongerencoach gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding).

Wat ga je doen? Je neemt deel aan 3 online bijeenkomsten van elk ongeveer 2 uur – eventueel vanuit het buitenland – in de loop van jouw tussenjaar, en doet het volgende:

In de 1e bijeenkomst (begin september): bespreek je jouw tussenjaar-ideeën, die je voorafgaand hebt gemaild aan Daniëlle, en onderzoekt aan de hand van informatie en opdrachten hoe jij deze kunt aanscherpen en realiseren.

In de 2e bijeenkomst (medio december): kijk je aan de hand van opdrachten naar wat jij tot dan hebt gedaan in jouw tussenjaar, en ontdekt wat je daaruit kunt leren over jouw persoonlijkheid en vaardigheden, hoe je dit kunt gebruiken om jouw kansen op een fijne (studie)loopbaan te vergroten, en wat jij in de tweede helft van jouw tussenjaar nog meer kunt en wilt doen.

In de 3e bijeenkomst (begin april): kijk je terug op jouw tussenjaar, wat jij hierin hebt geleerd over jezelf, en ontdekt hoe jij dit kunt gebruiken voor een sterke studiestart.

Kosten: €195,- incl. btw. Kom je in aanmerking voor een aanvullende beurs als je zou gaan studeren, dan kun je deelnemen met een gereduceerd tarief van  €95,- incl. btw. Schrijf dan niet in via onderstaande button, maar neem contact op.

Maximum aantal deelnemers: 4

Vragen? Neem contact op.