TussenjaarKenniscentrum

Onafhankelijk en deskundig

Gezocht: studenten met tussenjaar-ervaring. ​

 

Door: het TussenjaarKenniscentrum. Wij zijn een landelijke non-profit organisatie die kennis verzamelt en verspreidt over de mogelijkheden en risico’s van een tussenjaar.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beantwoordt via mail vragen van jongeren en ouders, die worden gesteld via een formulier op deze website. Dit hoeft niet veel tijd te kosten. Als jij geen tijd hebt om te antwoorden of geen antwoord weet, kun je de vraag doorspelen naar een ander of naar een van onze tussenjaardecanen.
  • Je vindt het leuk om jouw eigen ervaringen te delen en op die manier anderen verder te helpen.
  • Je hebt een tussenjaar, of tussenjaar gehad voorafgaand aan of tijdens je studie; bijvoorbeeld tussen je bachelor en master, of omdat je bent gestopt met een studie. Het maakt niet uit of je wel of niet hebt gereisd, of dat je tussenjaar wel of niet leuk was.

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Wij hopen voldoening; doordat jij anderen kunt helpen bij de afweging ‘doorstuderen of een tussenjaar’ en bij het invullen van een tussenjaar. Je krijgt hierbij inhoudelijke ondersteuning van het TussenjaarKenniscentrum.
  • De mogelijkheid om mee te denken over toekomstige activiteiten van het TussenjaarKenniscentrum.
  • De mogelijkheid om in de toekomst van hieruit wellicht betaalde voorlichting en workshops te gaan geven.

Hoe kun jij je aanmelden?

Neem contact met ons op en beschrijf kort wat jouw motivatie is om dit te willen, wat jij in je tussenjaar doet of hebt gedaan, en wat je nu studeert.